Skip to content

Закінчився осінній Вікенд з Богом

Закінчився осінній Вікенд з Богом. Цього разу у ньому взяла участь молодь із Запоріжжя, Нікополю, Кропивницького та Кривого Рогу.
Зустріч розпочалася Євхаристією, під час якої о. Томаш звернув увагу присутніх на те, що кожен з нас має бути апостолом, попри те, що з людської точки зору, можливо, ми зовсім до того не надаємося. У вечірній проповіді о. Збігнєв у контексті Року Милосердя, що саме добігає кінця, нагадав учасникам про вчинки милосердя, наголошуючи, що така поведінка повинна бути притаманна нам щоденно. Цікавою подією того дня стало ‘домашнє завдання’, котре учасники отримали під кінець проповіді. Кожен з них старався ще перед молитвою на завершення дня виконати бодай один з вчинків милосердя, чи до душі чи до тіла.

dsc_7544

dsc_7465

В суботу в першій половині дня відбулася проповідь о. Кристіана, а також робота в групах, під час якої молодь роздумувала в тому числі про те, що потрібно зробити, щоб Бог справді був єдиним Богом в їх житті. О. Кристіан у своїй проповіді підкреслив, наскільки важливим і незвичним є те, що Бог є одним, попри те, що існує в трьох особах, і є одним Богом.

dsc_7654

dsc_7665

Потім діти відвідали місцеву синагогу. Можна з впевненістю стверджувати, що коротке звернення раввина надовго залишиться в їх пам’яті, адже він дуже наочно продемонстрував одну з основних правд нашої віри про те, що Бог не лише створив людину, але також постійно підтримує її існування.

dsc_7584

dsc_7622

Після обіду був час молитви перед Найсвятішими Дарами та Євхаристією. А ввечері всі дивилися фільми.

dsc_7699

У неділю, як завжди, настав час на питання та відповіді. Молодь мала також нагоду розвинути свої рукодільні таланти під час занять, організованих Іреною.

dsc_7702

dsc_7729

dsc_7842

Закінчився одинадцятий Вікенд з Богом урочистою літургією, яку очолив о. Збігнєв.

Published inФоторепортажі