Skip to content

IV вікенд з Богом вже промайнув

07.06 – 09.06 у Кривому Розі відбулась довгоочікуванна четверта зустріч молоді. До Кривого Рогу приїхала молодь з Нікополя та Запоріжжя. Зустріч проходила під лозунгом: “Нехай зійде Дух Твій…” присвячена Святому Духові. Зустріч тривала три дні. Три веселі, спекотні, літні дні. Часу для суму не було. Розпочали молитвою на розарію. Згодом о. Томаш подарував нам конференцію, пояснивши те, хто такий Святий Дух та що йому від нас потрібно. Наприкінці конференції всі присутні були поділені на групки, кожна групка мала своє читання, котре згодом презентувала в костелі. Спосіб призентації був вільним, то ж справа залежала лише від фантазії. Кульмінацією дня було чування в храмі.

IVwzb (28)

IVwzb (17)

IVwzb (14)

Під час чування о. Збігнєв, о. Томаш, о. Йозеф молилися за кожного учасника зустрічі , на фоні цього музична група Кривого Рогу, Нікополя та Запоріжжя виконувала пісні, це слугувало великою допомогою для проведення такої особистої молитви. У неділю прийняли участь в Урочистій службі разом з прихожанами Кривого Рогу. Пізніше виїхали на природу. Гітара, вогнище, ковбаски, чудова компанія, що може бути кращим? Накінець ми мали час запитань та відповідей на них.

IVwzb (54)

IVwzb (55)
Повернувшись, нам увімкнули фільм, дуже повчальний – ” Quo vadis “. Понеділок промайнув для нас напрочуд швидко. Зранку була конференція, яку провела с. Юлія. Потім була служба. А потім вже і настала хвилина прощання. Ми впевненні, що кожен із нас щось виніс для себе за ці три дні.

Published inФоторепортажі