Skip to content

V вікенд вже за нами

V зустріч молоді у Кривому Розі розпочалася 7 листопада. Молодь зібралася в п’ятницю на Службі Божій о 18 годині. Після цього, запрошений з Польщі о. Григорій, провів конференцію на тему “Блаженні чисті серцем” та вечірню молитву, на якій усі, хто бажав, могли висловити свої переживання та відчути дотик Святого Духа.

DSC_6781

Другий день зустрічі був сповнений як молитвою, так і розвагами. Під час ранкової конференції о. Григорія, а також пізніше, під час праці в групах, священники та сестри допомагали молоді в ширшому розпізнаванні теми “Молитва”. Ввечері переглядали фільм, відбувся “Бал Святих”, танці, та сповнена щирою молитвою адорація.

DSC_5231

DSC_5176Останній, третій день зустрічі закінчився Службою Божою, а до того молодь мала можливість написати запитання і отримати відповіді на них.

DSC_5326Велика подяка всім учасникам і гостям! Ця зустріч була можлива також завдяки безкорисливої підтримки багатьох людей. Щиросердечно дякуємо групі “Дай Спокій”, котра підтримала нас фінансово. Пам’ятатимемо про Вас в наших молитвах!

Більше фото на Фейсбук і Вконтакті

Published inBez kategoriiФоторепортажі